Public Speaking

Krijg je het al benauwd bij het idee om voor een grote groep een verhaal te brengen? In deze track doen we er alles aan om iedereen op een professionele en stressvrije manier te leren spreken in het openbaar. Ook voor de ervaren sprekers is dit zeker een manier om de puntjes op de i te zetten. Aan het einde van de track, die zowel over de inhoud als het effectief praten gaan, krijgen jullie de kans om theorie in praktijk om te zetten en geven we jullie allemaal individuele feedback.


Content & Organization

Deze workshop gaat dieper in over hoe de deelnemers het gene wat zij willen vertellen in een duidelijke structuur kunnen gieten en op een duidelijke manier kunnen overbrengen naar hun publiek.

 

Bedrijf: Toastmasters

Tijdstip: 27 februari

Locatie: HOGM 00.74

Bodylanguage and Voice

De workshop Bodylanguage & Voice focust op het fysieke aspect van het presenteren. Welke houding moet ik aannemen en hoe kan ik mijn stem gebruiken, zijn enkele vragen die aan bod zullen komen.

 
Bedrijf: TC3

Tijdstip: 6 maart

Locatie: HOGM 00.74

Storytelling

Met deze workshop willen we je leren hoe je je publiek zich kan laten inleven in wat je vertelt, door het hen als een verhaal aan te reiken.

 
Bedrijf: Hamilton

Tijdstip: 13 maart

Locatie: HOGM 00.74

Persuasive Presentations

In deze workshop leren we hoe je jouw verhaal op een duidelijke manier kan overbrengen. Hoe kan je een publiek aandachtig houden en hoe kan je hen de essentie van je verhaal meegeven? Dit zijn twee belangrijke vragen die beantwoord worden tijdens deze workshop.

 
Bedrijf: Young Potentials

Tijdstip: 20 maart

Locatie: HOGM 00.74

Presentation Training

In deze afsluitende workshop laten we het over aan jullie! De deelnemers bereiden zelf een (korte) presentatie voor en krijgen rechtstreekse feedback. Een ideaal moment om alle geleerde technieken in de praktijk toe te passen.

 
Bedrijf: Alexander Pattyn

Tijdstip: 3 april

Locatie: HOGM 00.74

De inschrijvingsperiode is nu afgesloten. Volgend semester zijn we er weer met nieuwe tracks.