Kickstart Your Career

Je bent afgestudeerd en met diploma in de hand ben je klaar om aan je carrière te beginnen. Voor je computer begin je aan je CV, maar hoe maak je deze? Wat zijn eigenlijk je ambities? Hoe kan je netwerken en zorgen dat bedrijven interesse in jou krijgen in plaats van andersom? Je job interview, wat gaan ze vragen? Wat ga je antwoorden? Na deze track sta je sterk in je schoenen om te beginnen aan deze volgende stap in je leven!


Discover Yourself: Strength & Ambitions

De eerste stap in het sollicitatieproces is jezelf leren kennen: welke talenten, ambities en interesses heb je. Op deze manier ontdekken we werkpunten voor onszelf maar ook uit te spelen kaarten tijdens de sollicitatiegesprekken.

 

Bedrijf: Unleashed

Tijdstip: 28 februari

Locatie: TBA

Job Interview Preparation

Het effectieve sollicitatiegesprek wordt hier zo goed mogelijk voorbereid: de meest voorkomende vragen, hoe je je goede punten naar voren duwt terwijl je laat zien hoe je aan je minder goede punten werkt, alsook enkele minder voor de hand liggende tips & tricks.

 
Bedrijf: Young Potentials

Tijdstip: 7 maart

Locatie: TBA

My CV 2.0

De CV is erg belangrijk om vaak zelfs nog maar op sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden. Deze workshop besteden we dus volledig met het bestuderen van een duidelijk opgestelde CV, wat er zeker op moet staan, de structuur,…

 
Bedrijf: Crossbridge

Tijdstip: 20 maart

Locatie: TBA

Online & Offline Networking

Netwerken is van essentieel belang bij zowel de start als het verdere verloop van je carrière. In deze workshop gaan we dieper in op zowel offline networking (op recepties en networking events) als online networking (zoals LinkedIn) en geven we voor beiden enkele do’s en dont’s mee.

 
Bedrijf: House of HR

Tijdstip: 28 maart

Locatie: TBA

Mock Job Interview

Als mooie afsluiter pas je alles wat je in de vorige workshops geleerd hebt toe in de praktijk. Je kiest zelf een vacature uit en solliciteert hiervoor bij ervaren recruiters.

 
Bedrijf: House of HR

Tijdstip: 4 april

Locatie: TBA

De inschrijvingsperiode is nu afgesloten. Volgend semester zijn we er weer met nieuwe tracks.