Business Skills

Onderhandelen, netwerken, communiceren, pitchen, … . We studeren dan wel niet allemaal hetzelfde, maar deze skills zullen in zowat elke latere carrière van pas komen. In deze track verbeteren we onze vaardigheden met zicht op de toekomst, maar ook tijdens je studies kunnen deze handig blijken bij het maken van groepswerken en taken.


Networking

Networking heeft een grote invloed op het verloop van je verdere carrière. Vandaag is zowel offline als online netwerken van groot belang en deze workshop zal beiden dan ook aanraken. Naast de do’s en don’ts van LinkedIn en social media, worden onder andere tips gegeven voor netwerkevents en recepties.

 

Bedrijf: Crossbridge

Tijdstip: 27 februari

Locatie: HOGM 01.74

Communicatie

In deze workshop gaan we in op het herkennen van persoonlijke communicatievoorkeuren van andere en hoe je hier je communicatie en boodschap op aanpast. Zo krijgen de studenten inzicht in doelen van andere. Verder gaat de workshop ook in op het snel opsporen van conflicten en hoe deze te counteren met respect voor de persoonlijkheid van de tegenpartij. We focussen ons dus op het effectief maken van communicatie.

 
Bedrijf: Ariadne

Tijdstip: 14 maart

Locatie: TBA

Pitching

In deze workshop leren de studenten de kunst van het pitchen. Hoe breng je iets over op een manier dat je gesprekspartner van begin tot einde geboeid is en helemaal
geïnteresseerd raakt in wat jij te vertellen hebt.

 
Bedrijf: Peter Wellens

Tijdstip: 4 april

Locatie: TBA

Project Management

In deze workshop zullen we leren hoe je het best een project kan benaderen. Hoe start je een project en hoe breng je het op een efficiënt wijze tot een goed einde zijn enkele vragen die in deze workshop aan bod komen.

 
Bedrijf: Altran

Tijdstip: 25 april

Locatie: TBA

Negotiation Techniques

Het ideaalscenario bij onderhandelingen is tot een beslissing komen waarbij alle partijen tevreden zijn. In deze workshop wordt jullie uitgelegd hoe tot dit punt te komen.

 
Bedrijf: TC3

Tijdstip: 28 maart

Locatie: TBA

  Appliceer nu voor een track