11 jaar AFC

AFC is een organisatie die opgericht werd in 2007 en bestaat door studenten, voor studenten.

Gedurende de afgelopen 10 jaar groeide onze junior enterprise uit tot een vaste waarde binnen de Leuvense studentenwereld. In het academiejaar 2015-2016 verwierf AFC zijn eigen stekje, het AFC-Huis, gelegen in de Naamsestraat. Zo bereiken wij ondertussen heel wat studenten met erg diverse profielen die stuk voor stuk op zoek zijn naar meer.

Onze activiteiten zijn een flow van Explore, Learn, Apply.

 

 


 

“Met AFC namen we 11 jaar terug het initiatief om een eigen ondernemend platform op te zetten als student. Over de jaren heen hebben we met AFC duizenden studenten geïnspireerd om hun ondernemerschap en praktijkervaring te ontwikkelen binnen AFC. Daarnaast begeleiden we studenten in het opzetten van hun eigen ondernemend platform (Sagio.be, AFD, AFT, Solvay Consulting Club…). Het creëren en uitbouwen van dit positief ondernemend klimaat is zonder twijfel de belangrijkste realisatie van AFC.”

“AFC brengt studenten en bedrijven op een unieke manier bij elkaar. Honderden bedrijven hebben hun deuren geopend voor AFC en zich laten inspireren door hun frisse business ideeën en enthousiasme. Ieder initiatief binnen AFC was een succes door de unieke manier waarop we student en bedrijf bij elkaar brengen.”

– Handrin Wemel, oprichter AFC