Op 5 maart nodigen SDWorx en Xerius jullie in samenwerking met AFC uit voor een inspirerende avond. Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 u - Broodje, drankje en “say cheese”

Vanaf 18 uur ben je van harte welkom. We onthalen jou graag op een broodje, een drankje en het aangename gezelschap van je collega starters. Ben je vroeg op de afspraak? Benut dan een unieke buitenkans: klamp onze professionele fotograaf aan voor een state-of-the-art foto voor je Linkedin profiel of website.

19.00 u - Een succesvolle starter heeft Drive – Inne Tuyteleers (Xerius)

Als startende ondernemer heb je een waslijst aan vragen. En dat terwijl je elke seconde nodig hebt om te doen waarvoor je hebt gekozen: ondernemen. Inne Tuyteleers vertelt jou hoe je beide herculeswerken tegelijk aanpakt en zo groeit naar een duurzaam en succesvol ondernemerschap. Een belangrijk ingrediënt daarbij is Drive. En dan heeft Inne het niet enkel over jouw ingesteldheid…

19.30 u - Spookrijders staan nooit in de file – Koen Van den Brandt (Atlas)

In de toekomstige “wijsheidsmaatschappij” zal het verschil meer dan ooit gemaakt worden door de mens die erboven uitsteekt, die durft, die dwarsdenkt, die de verbanden ziet, die juist die éne stap meer zet, die anderen meekrijgt in zijn gedachtegoed, die anderen weet te raken in hart en hersenen. Koen vertelt jou hoe je als ondernemer jezelf continu heruitvindt en zo je project alle kansen geeft.

20.45 u - Slimmer Lead Management - Jean-Marc Bosschem (Teamleader)

Je hebt een goed product, een gemotiveerd team en slimme marketeers. Toch blijft de omzet van starters vaak onder de verwachtingen. Meer marketing dan maar? Niet noodzakelijk. Want het probleem ligt vaak elders: te weinig leads worden omgezet in klanten. Keer het tij in deze (w)inspirerende sessie: optimaliseer stap voor stap je lead management met behulp van de juiste technologie, en zorg zo voor meer omzet en groei.

21.15 u - Kom oogsten in de Digitale Boomgaard – Sam Verhaegen (Websters)

Laaghangend fruit is het gemakkelijkst om te plukken. Maar om het te kunnen plukken moet je het natuurlijk wel zien hangen. Sam Verhaegen van Websters neemt je mee op reis door de Digitale Boomgaard. Hij bezorgt je handige tips om jouw online aanwezigheid als startende ondernemer naar het volgend niveau te tillen en zo meer leads te werven.

21.45 u - Afsluiter

We sluiten de avond af met een hapje en een gezellig glaasje. Grijp deze buitenkans om contacten te smeden met starters zoals jij. Want ook networking is een belangrijke taak voor (w)ondernemers!

Het evenement is volledig gratis, vergeet je vooral niet in te schrijven!

Inschrijven