12 November & 19 November Workshop Public Speaking!

Het belang van spreken voor een groep kan vandaag de dag niet onderschat worden. Als toekomstig jurist moet je de theoretische kennis uit de aula ook in de praktijk kunnen omzetten. Daarom hebben Academics for Companies en VRG de handen in elkaar geslagen om jullie een track in public speaking aan te bieden. Deze workshops gaan door op maandag 12 en 19 november. Indien je interesse hebt om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van deze groep gemotiveerde studenten, beantwoord dan de vragen en stuur je cv door via onderstaande link voor dinsdag 6 november om 19 uur.

Maandag 12 november zal rechter Alexander Van Steenberge je tips & tricks geven over hoe je het beste een jury kan overtuigen. Uit zijn jarenlange ervaring als rechter weet hij als geen ander hoe je een goed pleidooi kunt geven. Deze vaardigheden kan je dan op maandag 19 november toepassen in een echte case. Na beide workshops voorzien VRG en Academics for Companies telkens een gratis receptie.

DEADLINE APPLICATIE 6 NOVEMBER 19UUR