Loading...

Student Startup Forum 2018

registreer voor workshopUniversiteitshallen Leuven
27 maart 2018, 16u - 22u

What is it?

sprekers

startups

studenten

workshops

Student Startup Forum op 27 maart is een inspirerend topevent waar we medestudenten doen nadenken over ondernemen als een carrièreoptie. Kom luisteren naar de ervaringen van doorgewinterde topondernemers en ambitieuze jongelingen. Persoonlijke getuigenissen, van hightech spin-off tot sociaal ondernemer, passeren de revue. Een hapje en drankje wachten op je in de gezellige promotiezaal.

Sprekers

Jürgen Ingels

Jürgen Ingels, oprichter van Clear2Pay, een van de meest gerenommeerde technologiebedrijven van België.

Jürgen Ingels

Founder Clear2Ppay

Eddy Duquenne

CEO van Kinepolis en in die functie al tweemaal verkozen tot beste bioscoopuitbater ter wereld (2014) en in Europa (2017).

Eddy Duquenne

CEO Kinepolis

Peter Vavedin

Limburgse top-ondernemer aan het hoofd van het schoenenmerk Ambiorix! Hij is tevens ook sinds een tweetal jaren de voorzitter van het Flanders District of Creativity (Flanders DC), dat staat voor het ondersteunen van creatieve ondernemers.

Peter Vavedin

Owner Ambiorix

Wim Destoop

Gedurende zijn carrière bij PepsiCo, waar hij al sinds 1999 actief is, vervulde hij heel wat rollen, zowel in de Benelux als internationaal.

Wim Destoop

VP General Manager PepsiCo Benelux

Nikolaas Bellens

KAZI is een personal job board die hoogopgeleide starters en HR-experts samenbrengt. Dit doen zij a.d.h.v. een academisch onderbouwde test die de talenten van iedere student achterhaalt en matcht met passende organisaties.

Nikollas Bellens

CEO KAZI

Programma

Locatie

De Universiteitshallen van de KU Leuven zijn gevestigd in de voormalige Lakenhallen aan de Naamsestraat.

Naamsestraat 22
3000 Leuven

powered by


onze partners