Business Skills

Onderhandelen, netwerken, communiceren, teamwork en omgaan met conflicten; we studeren dan wel niet allemaal hetzelfde, maar deze skills zullen in zowat elke latere carrière van pas zullen komen. In deze track verbeteren we onze vaardigheden dus met zicht op de toekomst, maar ook tijdens je studies kunnen deze handig blijken bij het maken van groepswerken en taken.


Conflict Management

Conflictsituaties komen helaas altijd voor, zowel tijdens je studententijd als later op de werkvloer. In deze workshop gaan we zien hoe hiermee professioneel om te gaan.

 

Bedrijf: Ariadne

Tijdstip: Donderdag 11 oktober

Locatie: HOGM 01.74

Team Management

Een goed team is essentieel voor het tot een mooi einde brengen van een project. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de verschillende rollen en de samenstelling van het optimale team.

 
Bedrijf: Mercuri Urval

Tijdstip: Donderdag 18 oktober

Locatie: HOGM 01.74

Networking

Networking heeft een grote invloed op het verloop van je verdere carrière. Vandaag is zowel offline als online netwerken van groot belang en deze workshop zal beiden dan ook aanraken. Naast de do’s en don’ts van LinkedIn en social media, worden onder andere tips gegeven voor netwerkevents en recepties.

 
Bedrijf: Crossbridge

Tijdstip: Donderdag 25 oktober

Locatie: HOGM 01.74

Management Communication

Een duidelijke communicatie is essentieel om je doel te bereiken. Dit houdt zowel communicatie binnen het bedrijf in als naar de buitenwereld toe. Afhankelijk van de persoonlijkheid van de ontvanger, kan je communicatiestijl veranderd worden om je boodschap beter over te brengen.

 
Bedrijf: AMVR

Tijdstip: Donderdag 8 november

Locatie: HOGM 01.74

Negotiation Techniques

Het ideaalscenario bij onderhandelingen is tot een beslissing komen waarbij alle partijen tevreden zijn. In deze workshop wordt jullie uitgelegd hoe tot dit punt te komen.

 
Bedrijf: TC3

Tijdstip: Donderdag 22 november

Locatie: HOGM 01.74

De inschrijvingsperiode is nu afgesloten. Volgend semester zijn we er weer met nieuwe tracks.