Skill Development


Skill Development heeft als doel studenten belangrijke vaardigheden bij te brengen die niet aan bod komen tijdens het academische studieprogramma. We organiseren hiervoor workshops in de vorm van Tracks die bij studenten alom bekend zijn vanwege hun kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast bieden wij ook losse evenementen aan zoals masterclasses en keynote-sprekers waar we inspelen op bredere onderwerpen uit de actualiteit.

Deze evenementen staan open voor alle gemotiveerde studenten die hun eigen toekomst in handen willen nemen. Door aan deze deel te nemen ontwikkel je talenten die essentieel zijn voor een succesvolle carrière.

partnerevent


Wat houdt een track in?

Om studenten op korte tijd belangrijke vaardigheden aan te leren en interessante onderwerpen aan te reiken, organiseert AFC onder zijn Skill Development-pijler een reeks Tracks waarbij studenten hun soft skills kunnen bijschaven. Elke Track is opgesteld rond een centraal thema en bestaat uit vijf workshops.

Om de kwaliteit en beleving van de workshops te waarborgen, worden de groepen bewust beperkt gehouden om zo de nadruk te kunnen leggen op interactiviteit. Inschrijven is echter mogelijk voor iedereen, en bovendien volledig gratis. Na iedere workshop volgt er ook altijd een kleine receptie met avondmaal waar nog wat genetwerkt kan worden. Op het einde van de track ontvangt ook iedereen een certificaat.

Ontdek hieronder welke track bij jou past!


Tracks


 

Kickstart Your Career Track

 

Management for Engineers Track

 

Business Skills Track

 

Presentation Track

 

Consultancy Track


Workshop Partners

Maak kennis met onze workshop partners, die AFC sinds jaar en dag ondersteunen en voorzien van kwaliteitsvolle en op maat gemaakte workshops.

 
TC3
AMVR
Ariadne
Pygmalion
Young Potentials