Skill Development

Skill Development heeft als doel studenten belangrijke vaardigheden bij te brengen die niet aan bod komen tijdens het academische studieprogramma. We organiseren hiervoor workshops in de vorm van Tracks die bij studenten alom bekend zijn vanwege hun kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast bieden wij ook losse evenementen aan zoals masterclasses en keynote-sprekers waar we inspelen op bredere onderwerpen uit de actualiteit. Vanaf dit werkingsjaar organiseren Skill Development en Student Consulting ook samen
de AFC Starter Pack. Deze is uitsluitend gericht op studenten uit de tweede bachelor die graag eens kennismaken met AFC.

Deze evenementen staan open voor alle gemotiveerde studenten die hun eigen toekomst in handen willen nemen. Door aan deze deel te nemen ontwikkel je talenten die essentieel zijn voor een succesvolle carrière.

partnerevent


Wat houdt een track in?

Om studenten op korte tijd belangrijke vaardigheden aan te leren en interessante onderwerpen aan te reiken, organiseert AFC onder zijn Skill Development-pijler een reeks Tracks waarbij studenten hun soft skills kunnen bijschaven. Elke Track is opgesteld rond een centraal thema en bestaat uit een aantal workshops.

Om de kwaliteit en beleving van de workshops te waarborgen, worden de groepen bewust beperkt gehouden om zo de nadruk te kunnen leggen op interactiviteit. Inschrijven is echter mogelijk voor iedereen, en bovendien volledig gratis. Na iedere workshop volgt er ook altijd een kleine receptie met avondmaal waar nog wat genetwerkt kan worden.

Op het einde van de track ontvangt ook iedereen een certificaat. Nieuw dit jaar kunnen studenten van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen een accreditatie voor het volgen van een track.

Ontdek hieronder welke track bij jou past!


 
 

Starter Pack

Ben je tweede bachelor student en weet je nog niet goed of AFC iets voor jou is? Wil je eerst eens proeven van zowel Skill Development als Student Consulting in een lichter formaat? Dan is de Starter Pack iets voor jou. Klik hier voor meer informatie: Starter Pack.


Vaste Coaching Partners

Maak kennis met onze coaching bedrijven, die AFC sinds jaar en dag ondersteunen en voorzien van kwaliteitsvolle en op maat gemaakte workshops.

 
AMVR
TC3
Young Potentials