Student Startup Forum staat weer voor de deur! Ook dit jaar brengt AFC de Leuvense student het crême de la crême van de Vlaamse ondernemerschaps- en innovatiewereld. De inmiddels zesde editie vindt plaats op maandag 27 maart. Dit gevestigd topevent laat studenten nadenken over ondernemen als een carrièreoptie.

Wat drijft ondernemers en wat is hun blik op de toekomst? Kom luisteren naar de ervaringen van ondernemers en ambitieuze jongelingen. Ervaren topondernemers brengen hun verhaal over en visie op ondernemerschap. Keynotes van onder andere Luc Van den Hove, Karel Van Eetvelt en Alain Bernard staan voor jou op het programma! Netwerken met ondernemers, studentenondernemers en studenten kan ook. En kom zo te weten wat Vlaanderen allemaal te bieden heeft op vlak van ondernemerschap en innovatie!

Dit alles, samen met een lekkere catering en receptie staan jou te wachten in de Universiteitshallen van Leuven. Registreren en inschrijven kan via de website studentstartupforum.be of rechtstreeks via deze link