Ben je het studeren beu? En wil je voor het nieuwe academiejaar Leuven nog eens onveilig maken? Of wil je al kennismaken met de nieuwe activiteit van Entrepreneurship?

Dinsdag 30 augustus is dé dag! Verbaas ons met jouw Pokémon skills en ontvang een waardebon ter waarde van 20 euro voor nog meer Poképlezier! Hoe? Om 19u wordt het startschot gegeven en moeten jullie drie Pokéstops in centrum Leuven zoeken. Aan deze stops staan twee AFC leden in outfit te wachten, waar jullie een foto mee moeten nemen als bewijs. Om het jullie makkelijker te maken zullen we lures zetten op de Pokéstops waar je ons kan vinden. Meer tips nodig? Voeg ons dan toe op snapchat: ‘afcleuven’.

De drie Pokéstops gevonden? Dan moeten jullie vliegensvlug naar het Creativity lab in het Premonstreitcollege ter hoogte van de Naamsestraat 61 komen. Hier nemen de eerste drie Pokéjagers hun waardebon in ontvangst. Geen nood, er is een Pokéstop vlakbij waar ook een lure te vinden zal zijn, dus je kan ter plaatse nog Pokémons vangen.

Eenmaal aangekomen kunnen jullie kennismaken met de nieuwe activiteit van Entrepreneurship: Students@Startups. Nagenieten kan met een hapje en een drankje. Ook niet Pokéjagers zijn zeker welkom op deze receptie vanaf 19u in het Creativity lab.

PS: Indien de Pokémonjagers in een groep toekomen wordt er slechts 1 waardebon gegeven aan de volledige groep. De volgende waardebon gaat naar de volgende groep of solo speler die toekomt. Vergeet ook je studentenkaart niet mee te nemen, AFC Leuven is een vereniging voor studenten. Bovendien staat AFC Leuven niet in voor mogelijke schade, ongevallen of overlast.