De AFC Company Challenge van dit semester zal plaatsvinden met IMS Health!

IMS Health is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd informatie- en technologische diensten levert aan de gezondheidssector met het oog op een gezondere toekomst voor iedereen. Meer specifiek ontwikkelen zij business intelligence oplossingen om voornamelijk ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven te ondersteunen in het optimaliseren van beleidsprocessen en in de omgang met de patiënten en klanten.

Tijdens de Company Challenge zal je gedurende een halve dag ondergedompeld worden in het leven van een IMS Consultant . Samen met je team en met behulp van ervaren IMS werknemers, zal je een real-life business case oplossen. Verder zal je de kans hebben om de CEO van BU Noord Europa te ontmoeten en te netwerken met de consultants bij IMS Health. De voormiddag wordt afgesloten met nuttige sollicitatie en CV tips, die van pas kunnen komen bij de eerste stap in je carrière als consultant!

Kortom, heb je interesse in consultancy en in de wereld van de gezondheidszorg? Ben je benieuwd welke diensten IMS Health aanbiedt? Of wil je gewoon bijleren over de healthcare market? Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze boeiende ervaring!

Schrijf je nu in!