Entrepreneurship Go!

Ben je het studeren beu? En wil je voor het nieuwe academiejaar Leuven nog eens onveilig maken? Of wil je al kennismaken met de nieuwe activiteit van Entrepreneurship?

Info-event AFC, AFD, AFT

Heb je zin om er naast je studies een zinvolle tijdsbesteding op na te houden? Heb je skills die je wil bijschaven? Of sta je te popelen om op een duurzame manier sociale impact te creëren in het Zuiden?

Underground 2.0

Intrigerende en innovatieve startups? Check! Toplocatie met verrassend entertainment en underground-sfeer? Check! Spannende versnaperingen en drankjes? Check!

Shape Your Future in Energy

Dit jaar organiseert Engie in samenwerking met Sia Partners een contest voor masterstudenten met interesse in energie en consulting! Deze dag zal volledig in het teken staan rond de uitdagingen waarmee de energiemarkt vandaag in aanraking komt.

BBQ Masqué

Breid je netwerk uit op dinsdag 22 november tijdens BBQ Masqué! Netwerk, BBQ en maskers in één zin? Wel ja, dat zal je zeker te wachten staan op dit netwerkevent!

Slotevent SD: “Extra tijd: minder werk, meer succes”

De titel “Extra tijd: minder werk, meer succes” zegt al veel waarover het slotevent van Skill Development zal gaan. Om de helft van dit 10de werkingsjaar in schoonheid af te sluiten organiseert SD een lezing over hoe je je beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk kan besteden.

Startup Fair 2016

Heb je altijd al een interesse gehad in vernieuwde originele concepten? Of heb je altijd al in contact willen treden met startups? Dan is dit je kans!

All Belgian Night

Heb je net een geweldig semester op Erasmus beleefd en sta je te popelen om aan een nieuw avontuur te beginnen? Wil je je ervaringen delen met terugkerende vrienden in een typisch ‘Belgische setting’? Kom dan naar onze All Belgian Night, een evenement speciaal voor terugkerende Erasmussers!