AFC voor bedrijven

Als organisatie opgericht en geleid door studenten, richt AFC zich reeds tien jaar lang op de professionele ontplooiing van studenten. Door een constant aanbod van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande Student Consulting-projecten, Skill Development-tracks en Entrepreneurship driven events bestendigt AFC voortdurend haar positie in de studentenmarkt.

Een partnership met AFC bestaat uit drie luiken: een nauwe samenwerking, visibiliteit bij studenten en voeling met de toekomstige arbeidsmarkt. Als partner van AFC krijgt u de kans in contact te komen met gemotiveerde studenten die net iets meer uit hun studententijd willen halen.

Neem deel aan onze werking en koppel uw bedrijf aan onze unieke, dynamische en ondernemende organisatie. AFC is het platform bij uitstek om uw bedrijf in contact te stellen met de Leuvense studentengemeenschap.

Wat wij uw bedrijf kunnen bieden:

  • Op en top visibiliteit bij de doelgroep van de toekomst
  • Dialoog met ambitieuze en ondernemende studenten
  • Inhoudelijke ondersteuning en uitvoering van een intern bedrijfsproject in uw bedrijf

Heeft u interesse in een partnership met AFC? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via pr@afcleuven.be of op het nummer +32 475 22 85 67.


Projecten

De pijler Student Consulting richt zich op de omzetting van academische theorie naar concrete en relevante bedrijfservaring. Samen met bedrijven definiëren we interessante opdrachten, die we laten uitvoeren door teams van vijf gemotiveerde studenten. Deze studenten vertonen steeds een gezonde interesse in de bedrijfswereld en komen van verschillende faculteiten binnen de KU Leuven zoals de Faculteit Economie- en Bedrijfswetenschappen, Ingenieurswetenschappen, Rechtsgeleerdheid… Deze teams worden steeds omkaderd door diverse professionele en academische partners.

Indien u meer informatie wenst omtrent onze projectwerking of reeds interesse vertoont om een van uw projecten door AFC Leuven te laten uitvoeren, kan u altijd mailen naar sc@afcleuven.be of bellen naar +32 473 27 96 36.