We kunnen van een geslaagde zesde editie van Student Startup Forum spreken! 400 studenten kwamen een kijkje nemen bij de talrijk aanwezige startups, luisteren naar een keynote of een workshop volgen op 27 maart in de Universiteitshallen. Alles stond in het teken van ondernemerschap. Studenten konden op deze dag kennismaken met wat de wereld van innovatie te bieden heeft.

De Microsoft HoloLens en Al robot Pepper vielen al snel in de smaak en werden verwonderd uitgetest. Ook bij de andere startups (oa. Caterpillar, Craftworkz en Wonderland) werd er een praatje gedaan en genetwerkt.

Daarnaast waren er enkele topondernemers aanwezig die veel indruk nalieten. Deze ervaren ondernemers vertelden hun levensverhaal en inspirereerden zo het luisterend publiek. Verder werden er twee interactieve workshops georganiseerd. Productontwikkeling en pitching stonden hier centraal. Tussen het netwerken door stond er heerlijke pasta en quiche op het menu.

Na het geven van zijn Keynote ging Alain Bernard ook eens kijken bij de standjes.

Karel van Eetvelt van UNIZO geeft een interview vooraleer hij begint aan zijn keynote. Ontdek het interview op: http://www.robtv.be/nieuws/leuven/studenten-proeven-van-ondernemerschap

We kijken alvast uit naar de zevende editie van Student Startup Forum!